Vas veseli delo v gostinstvu?
Vabljeni v družino La Cantina
Prosto delovno mesto: PICOPEK (m/ž) – Pridruži se naši ekipi!
Podjetje Vladimir Fatur d.o.o. išče zanesljivega, samoiniciativnega in odgovornega sodelavca za delovno mesto PICOPEK.
Kot pomemben člen kuhinjske ekipe boste sodelovali pri pripravi hrane, skrbeli za kakovost in zaloge v kuhinji, ter s tem prispevali k odlični izkušnji naših gostov.
Če imate veselje do kuhanja, vas zanima delo v dinamičnem okolju in si želite pridobiti ali nadgraditi izkušnje v gostinstvu, vas vabimo, da se pridružite naši ekipi!
Pokliči nas 040 732 933
Piši nam na info@la-cantina.si
PICOPEK (m/ž)
Vaše naloge:
- Priprava jedi po naročilu in po vnaprej določenih receptih.
- Skrb za kakovost in ustreznost pripravljene hrane.
- Dnevno vzdrževanje reda in čistoče kuhinje ter delovnega prostora (splošno čiščenje opravi čistilka).
- Skrb za zalogo in naročanje živil po metodi FIFO.
- Sodelovanje pri razvoju jedilnika in izboljšavah v kuhinji.
- Ostala dela po navodilih vodje kuhinje.
Kaj pričakujemo:
- Veselje do dela v kuhinji in občutek za okus ter estetiko.
- Sposobnost timskega dela in samostojnosti.
- Natančnost, odgovornost in zanesljivost.
- Pripravljenost na fleksibilen delovni čas.
- Izkušnje so zaželene, niso pa pogoj – vse vas naučimo in uvajamo.
Kaj nudimo:
- Redno in stabilno delo v prijetnem kolektivu.
- Stalen in stabilen posel v podjetju z dobrim ugledom.
- Konkurenčno plačilo in ugodnosti (prevozi, prehrana, ipd.).
- Zaposlitev za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.
- Izbira lokacije: pod Pohorjem ali v centru mesta.
- Fleksibilen urnik in možnost menjave izmen.
- Program uvajanja in možnost osebnega razvoja.
- Ne nosite skrbi domov – delo ostane v kuhinji.
- Generalno čiščenje opravi čistilka – vi po koncu izmensko uredite svoj delovni pult.
Prijave pošljite na info@la-cantina.si ali ali nas kontaktirajte na 040 732 933 za več informacij.
STREŽBA
NATAKAR (m/ž)
ŠANKIST (m/ž)
POMOČ V STREŽBI (m/ž)
Pokliči nas 070 651 363
Piši nam na info@la-cantina.si
KAJ PRIČAKOVATI?
- Dinamično delo v priljubljeni piceriji med Mariborčani.
- Izbira med lokacijo pod Pohorjem (svež zrak, parkirna mesta) in lokacijo v centru mesta (mestni vrvež, privlačna lokacija za prihod na delo peš, s kolesom ali avtobusom).
- Fleksibilen urnik.
- Lahko zamenjaš smeno - včasih biti nadomestljiv ni tako slabo ;)
- Dobri sodelavci in podpora velike ekipe.
- Enkrat, ko se naučiš delat v gostinstvu, lahko kadarkoli najdeš delo zase.
- Si vedno aktiven, kar pomeni, da ohranjaš dobro fizično kondicijo, prav tako pa dan pri nas hitro mine.
- Obkrožen z ljudmi. V 17 letih smo spletli dobre vezi z našimi gosti in če to neguješ, bo tvoje delo prijetno in tvoja napitnina visoka.
- Nadziraš svoj dohodek. Napitnina je ob vikendih in praznikih večja, kar pomeni večji zaslužek zate.
- Priložnosti za rast. Smo dovolj veliki, da ustvarjamo priložnosti, a še zmeraj dovolj mali, da se lahko prilagodimo.
NALOGE IN ODGOVORNOSTI:
- Prevzemanje naročil gostov in svetovanje, deserviranje, zaračunavanje in obračun storitev.
- Skrb za kakovostno in ažurno postrežbo.
- Priprava toplih in hladnih napitkov.
- Pripravljanje prostorov, opreme in drobnega inventarja za strežbo.
- Vzdrževanje reda in čistoče v povezavi s strežbo.
- Kontroliranje kakovosti serviranih jedi in pijače.
- Druga povezana dela z delovnim mestom.
KUHINJA
PICOPEK (m/ž)
KUHAR (m/ž)
POMOČNIK KUHARJA (m/ž)
Pokliči nas 040 732 933
Piši nam na info@la-cantina.si
KAJ PRIČAKOVATI?
- Dinamično delo v priljubljeni piceriji med Mariborčani.
- Izbira med lokacijo pod Pohorjem (svež zrak, parkirna mesta) in lokacijo v centru mesta (mestni vrvež, privlačna lokacija za prihod na delo peš, s kolesom ali avtobusom).
- Fleksibilen urnik.
- Lahko zamenjaš smeno. Včasih biti nadomestljiv ni tako slabo ;)
- Dobri sodelavci in podpora velike ekipe.
- Pravi strokovnjaki so zelo iskani. Enkrat, ko se naučiš delat v gostinstvu, lahko kadarkoli najdeš delo zase.
- Ne nosiš službe in skrbi domov. Tako se v prostem času posvetiš le sebi in svojim najbližjim.
- Z voljo in kančkom talenta, se lahko hitro naučiš svojega dela. Seveda k temu pripomore tudi naš program uvajanja.
- Dan hitro mine, če delaš kar te veseli.
- Čiščenje kuhinjskih tal in naprav je v domeni čistilke, kar pomeni, da po končani izmeni, počistiš le svoj delovni pult.
NALOGE IN ODGOVORNOSTI:
- Priprava jedi po naročilu in po vnaprej določenih receptih.
- Skrb za kakovost in ustreznost pripravljene hrane.
- Skrb za red in čistočo kuhinje (dnevno čiščenje in vzdrževanje kuhinjske opreme, naprav in delovnih površin) ter za osebno higieno v skladu s sistemom HACCP. (Čiščenje kuhinjskih tal in generalno čiščenje kuhinjskih naprav je v domeni čistilke).
- Naročanje in prevzem živil za pripravo jedi. Ažurna skrb za zalogo po metodi FIFO.
- Delovanje v smislu dobrega gospodarja.
- Druga povezana dela z delovnim mestom.
PRIČAKUJEMO:
- Veselje do dela v kuhinji in občutek za okus ter estetiko.
- Sposobnost timskega dela in samostojnosti.
- Natančnost, odgovornost in zanesljivost.
- Pripravljenost na fleksibilen delovni čas.
- Izkušnje so zaželene, niso pa pogoj – vse vas naučimo in uvajamo.
Vizija, poslanstvo in vrednote
Vedno pripravljeni omogočiti gostu prijetno izkušnjo v piceriji s kakovostnimi izdelki po sprejemljivi ceni.
Uresničujemo jo s kakovostnim svetovanjem, skrbno postrežbo, z dobro hrano in pijačo, izkazano dobrodošlico ter s prijetnim ambientom. Znanje, sposobnost, delavnost, skrb za sočloveka, iznajdljivost, organiziranost in timsko delo so vrline, ki jih premorejo naši zaposleni.
Stremimo k temu, da tisto, kar počnemo, opravljamo najbolje, kar se da, učinkovito in v najkrajšem času. Gradimo na dobrih medsebojnih odnosih. Skupaj vedno znova iščemo nove poti za uresničitev pričakovanj naših gostov.
Tasting Maribor - okusi Maribor skozi oči lokalnega prebivalstva
Podjetje La Cantina pizzerija in špageterija, Vladimir Fatur s.p. je pri Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo, RS, pridobilo sredstva na Javnem razpisu za sofinanciranje razvoja in promocije integralnih produktov turističnega gospodarstva za operacijo z nazivom Tasting Maribor - okusi Maribor skozi oči lokalnega prebivalstva, ki ga delno sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Namen operacije je razvoj in promocija integralnih turističnih produktov s poslovanjem, ki temelji na načelih trajnostnega razvoja in digitalnega trženja.
Namen integralnega turističnega produkta:
- turistom omogočiti doživetje Maribora skozi oči lokalnega prebivalstva,
- predstavitev kulturne dediščine Maribora, na način kot jo doživljajo meščani,
- predstavitev lokalne kulinarike, na način kot jo doživljajo Mariborčani,
- trajnostno povezovanje partnerjev projekta z namenom višanja konkurenčnosti nastopa na trgu in posredno z namenom revitalizacije mestnega jedra
- ponudba celovitega doživetja za turiste,
- promocija Maribora kot turistične destinacije,
- zasledovanje ciljev dolgoročne strategije razvoja turizma v Mariboru,
- posredno omogočiti podaljšanje bivanja v destinaciji Maribor.
Cilj implementacije novega turističnega produkta:
- aktivno spoznavanje snovne kulturne dediščine Maribora,
- aktivno spoznavanje nesnovne slovenske kulturne dediščine skozi kulinariko,
- ustvariti celosten, konkurenčen turistični produkt,
- ustvariti prihodke iz naslova obiska tujih turistov,
- zvišati prihodke iz poslovanja v podjetju,
- povečati število zaposlenih v podjetju,
- spodbuditi zaposlovanje pri partnerjih projekta,
- preboj na nove tuje trge,
- povečati prepoznavnost destinacije,
- povečati prepoznavnost lokalnega značaja destinacije in trajnostni vidik turizma.
Operacija bo trajala do decembra 2019. Operacijo sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR) in Republika Slovenija.
Več o evropski kohezijski politi v Sloveniji na spletni strani: www.eu-skladi.si.