Vas veseli delo v gostinstvu?
Vabljeni v družino La Cantina
Prihajajo za druženje bolj prijazni, topli meseci. Ljudje se radi nastavljamo sončnim žarkom ter preživljamo čas na prostem, zato sestavljamo ekipo s katero bomo oživeli največja vrta v mestu. Glede na to, da je minilo že 17 let od odprtja picerije pod Pohorjem smo se v tem času naučili, kaj je potrebno za dober servis in prijazno delovno okolje. Imamo razvit program uvajanja, zato boste lahko brez skrbi nastopili z delom pri nas.
STREŽBA
NATAKAR (m/ž)
ŠANKIST (m/ž)
POMOČ V STREŽBI (m/ž)
Pokliči nas 071 438 099
Piši nam na info@la-cantina.si
KAJ PRIČAKOVATI?
- Dinamično delo v priljubljeni piceriji med Mariborčani.
- Izbira med lokacijo pod Pohorjem (svež zrak, parkirna mesta) in lokacijo v centru mesta (mestni vrvež, privlačna lokacija za prihod na delo peš, s kolesom ali avtobusom).
- Fleksibilen urnik.
- Lahko zamenjaš smeno - včasih biti nadomestljiv ni tako slabo ;)
- Dobri sodelavci in podpora velike ekipe.
- Enkrat, ko se naučiš delat v gostinstvu, lahko kadarkoli najdeš delo zase.
- Si vedno aktiven, kar pomeni, da ohranjaš dobro fizično kondicijo, prav tako pa dan pri nas hitro mine.
- Obkrožen z ljudmi. V 17 letih smo spletli dobre vezi z našimi gosti in če to neguješ, bo tvoje delo prijetno in tvoja napitnina visoka.
- Nadziraš svoj dohodek. Napitnina je ob vikendih in praznikih večja, kar pomeni večji zaslužek zate.
- Priložnosti za rast. Smo dovolj veliki, da ustvarjamo priložnosti, a še zmeraj dovolj mali, da se lahko prilagodimo.
NALOGE IN ODGOVORNOSTI:
- Prevzemanje naročil gostov in svetovanje, deserviranje, zaračunavanje in obračun storitev.
- Skrb za kakovostno in ažurno postrežbo.
- Priprava toplih in hladnih napitkov.
- Pripravljanje prostorov, opreme in drobnega inventarja za strežbo.
- Vzdrževanje reda in čistoče v povezavi s strežbo.
- Kontroliranje kakovosti serviranih jedi in pijače.
- Druga povezana dela z delovnim mestom.
KUHINJA
PICOPEK (m/ž)
KUHAR (m/ž)
POMOČNIK KUHARJA (m/ž)
Pokliči nas 071 438 099
Piši nam na info@la-cantina.si
KAJ PRIČAKOVATI?
- Dinamično delo v priljubljeni piceriji med Mariborčani.
- Izbira med lokacijo pod Pohorjem (svež zrak, parkirna mesta) in lokacijo v centru mesta (mestni vrvež, privlačna lokacija za prihod na delo peš, s kolesom ali avtobusom).
- Fleksibilen urnik.
- Lahko zamenjaš smeno. Včasih biti nadomestljiv ni tako slabo ;)
- Dobri sodelavci in podpora velike ekipe.
- Pravi strokovnjaki so zelo iskani. Enkrat, ko se naučiš delat v gostinstvu, lahko kadarkoli najdeš delo zase.
- Ne nosiš službe in skrbi domov. Tako se v prostem času posvetiš le sebi in svojim najbližjim.
- Z voljo in kančkom talenta, se lahko hitro naučiš svojega dela. Seveda k temu pripomore tudi naš program uvajanja.
- Dan hitro mine, če delaš kar te veseli.
- Čiščenje kuhinjskih tal in naprav je v domeni čistilke, kar pomeni, da po končani izmeni, počistiš le svoj delovni pult.
NALOGE IN ODGOVORNOSTI:
- Priprava jedi po naročilu in po vnaprej določenih receptih.
- Skrb za kakovost in ustreznost pripravljene hrane.
- Skrb za red in čistočo kuhinje (dnevno čiščenje in vzdrževanje kuhinjske opreme, naprav in delovnih površin) ter za osebno higieno v skladu s sistemom HACCP. (Čiščenje kuhinjskih tal in generalno čiščenje kuhinjskih naprav je v domeni čistilke).
- Naročanje in prevzem živil za pripravo jedi. Ažurna skrb za zalogo po metodi FIFO.
- Delovanje v smislu dobrega gospodarja.
- Druga povezana dela z delovnim mestom.
PRIČAKUJEMO:
Sposobnost samostojnega in timskega dela, samoiniciativnost, odgovornost in voljo do dela.
Vizija, poslanstvo in vrednote
Vedno pripravljeni omogočiti gostu prijetno izkušnjo v piceriji s kakovostnimi izdelki po sprejemljivi ceni.
Uresničujemo jo s kakovostnim svetovanjem, skrbno postrežbo, z dobro hrano in pijačo, izkazano dobrodošlico ter s prijetnim ambientom. Znanje, sposobnost, delavnost, skrb za sočloveka, iznajdljivost, organiziranost in timsko delo so vrline, ki jih premorejo naši zaposleni.
Stremimo k temu, da tisto, kar počnemo, opravljamo najbolje, kar se da, učinkovito in v najkrajšem času. Gradimo na dobrih medsebojnih odnosih. Skupaj vedno znova iščemo nove poti za uresničitev pričakovanj naših gostov.
Tasting Maribor - okusi Maribor skozi oči lokalnega prebivalstva
Podjetje La Cantina pizzerija in špageterija, Vladimir Fatur s.p. je pri Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo, RS, pridobilo sredstva na Javnem razpisu za sofinanciranje razvoja in promocije integralnih produktov turističnega gospodarstva za operacijo z nazivom Tasting Maribor - okusi Maribor skozi oči lokalnega prebivalstva, ki ga delno sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Namen operacije je razvoj in promocija integralnih turističnih produktov s poslovanjem, ki temelji na načelih trajnostnega razvoja in digitalnega trženja.
Namen integralnega turističnega produkta:
- turistom omogočiti doživetje Maribora skozi oči lokalnega prebivalstva,
- predstavitev kulturne dediščine Maribora, na način kot jo doživljajo meščani,
- predstavitev lokalne kulinarike, na način kot jo doživljajo Mariborčani,
- trajnostno povezovanje partnerjev projekta z namenom višanja konkurenčnosti nastopa na trgu in posredno z namenom revitalizacije mestnega jedra
- ponudba celovitega doživetja za turiste,
- promocija Maribora kot turistične destinacije,
- zasledovanje ciljev dolgoročne strategije razvoja turizma v Mariboru,
- posredno omogočiti podaljšanje bivanja v destinaciji Maribor.
Cilj implementacije novega turističnega produkta:
- aktivno spoznavanje snovne kulturne dediščine Maribora,
- aktivno spoznavanje nesnovne slovenske kulturne dediščine skozi kulinariko,
- ustvariti celosten, konkurenčen turistični produkt,
- ustvariti prihodke iz naslova obiska tujih turistov,
- zvišati prihodke iz poslovanja v podjetju,
- povečati število zaposlenih v podjetju,
- spodbuditi zaposlovanje pri partnerjih projekta,
- preboj na nove tuje trge,
- povečati prepoznavnost destinacije,
- povečati prepoznavnost lokalnega značaja destinacije in trajnostni vidik turizma.
Operacija bo trajala do decembra 2019. Operacijo sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR) in Republika Slovenija.
Več o evropski kohezijski politi v Sloveniji na spletni strani: www.eu-skladi.si.