Darilni bon - samo v La Cantina POHORJE

Razveselite Vaše najbližje in jim podarite La Cantinine DARILNE BONE v obliki vrednostne kartice.


Darilni bon je v vrednosti 25 EUR, 50 EUR,... in omogoča brezgotovinsko plačevanje storitev v La Cantini. Ob predložitvi vrednostne kartice v plačilo, se zneski odštevajo, zato ni pogoj unovčiti darilnega bona v enkratnem znesku.


Opis nakupa: Sami izberite vsoto, ki jo želite podariti v obliki bona. Na voljo imate različne vrednosti. V kolikor želite večjo vrednost lahko to storite s kombinacijo ponujenih vrednosti.


Ostale informacije: Obdarovanec lahko koristi darilni bon, dokler ne potroši vsote, ki jo ima na kartici. Darilnega bona ne rabi izkoristit v enem znesku. Darilni bon nima roka trajanja.

 

Pravilnik za nakup darilnih bonov

  • Izdajatelj darilnih bonov je Vladimir Fatur s.p. Verstovškova 6, 2000 Maribor, La Cantina.
  • Darilni bon je plačilno sredstvo enakovredno gotovini. Darilni bon se kot plačilno sredstvo lahko uporablja v La Cantini Maribor.
  • Darilnega bona ni mogoče zamenjati za denar.
  • Darilne bone lahko kupite v La Cantini v Mariboru. Darilni boni se prodajajo zgolj fizičnim osebam.
  • Nakup darilnih bonov je možen izključno z gotovino.
  • Ob nakupu darilnih bonov prejme kupec blagajniški prejemek. Na blagajniškem prejemku je naveden znesek darilnega bona, datum prodaje in vsota prejete gotovine.
  • Kupec plača z darilnim bonom v lokalu enako kot z gotovino. Darilni bon ni potrebno izkoristiti v celoti. Porabljena vsota se kupcu odbije s kartice. Ostanka darilnega bona se ne vrača v gotovini.
  • Natakar je ob prejemu darilnega bona upravičen in dolžan preveriti pristnost le-tega.
  • Poškodovanega ali kako drugače neveljavnega darilnega bona (na primer dodatni pripisi, žigi ipd.) ni dolžan sprejeti. V primeru suma o ponarejenosti bona, kraji ipd. se le-ta zadrži in o tem se obvestijo uradne osebe.
  • Izdajatelj darilnih bonov imetniku bonov ne krije nobene škode, nastale zaradi njihove izgube, odtujitve, uničenja.

 

Rezervacija mize

Mizo lahko rezervirate na telefonski številki 02/614-5-614. Natakarju sporočite št. oseb, čas in datum prihoda in kontaktno številko ter priimek, na katerega se bo glasila rezervacija.

Mizo Vam držimo 15 minut, zato o zamudi obvestite natakarja, kateri vam bo prestavil rezervacijo. Točno določene mize vam ne moremo rezervirati oz. vam je ne moremo 100% rezervirat, zaradi narave dela. Rezervacije sprejemamo do zapolnjenosti kapacitet.

V spodnjem delu imamo ob oknu separe z dvema mizama za skupino do 12 oseb, prav tako sprejmemo še rezervacijo za do 21 oseb v prostoru, ki ni fizično ločen od ostalega dela lokala, je pa za stopničko privzdignjen in ločen z oboki za intimno vzdušje.

 

Naročilo hrane

Dostave hrane nimamo, lahko pa si hrano naročite in jo pridete iskat ob dogovorjeni uri. Hrano lahko naročite v pizeriji ali po telefonu 02/614-5-614. Hrano dobite v lično zapakirani embalaži.

Ob prevzemu hrane jasno ponovite naročilo in preverite vsebino sprejete hrane.