Dostava La Cantina

 

Dostava z ehrano in lastna brezplačna dostava v Mariboru na dom nad 25 EUR. Vsak dan od 11 – 20 ure.

 

Dostava iz restavracije v centru iz 2 razlogov: možnost dostave z e-hrano in najpomembnejše - kuhinja in strežni del sta fizično ločena. Kuhinja je v kleti, ima svoj vhod in je s strežnim delom povezana z dvigalom za hrano.

 

DOSTAVA NA DOM Z e-hrano

ehrana opravlja dostavo hrane v centru mesta, vse do radija 3 km. Ponudba je na ehrana.si, kjer opravite naročilo. Vsaka cena naše hrane na njhovi spletni strani vsebuje 1 eur embalaže, kar pomeni, da je embalaža všteta v ceno hrane. Cena dostave je 2 eur-a po dostavi. Ponudbo bomo ažurno osveževali. Če vaše željene hrane ni v ponudbi pomeni, da trenutno za njo nimamo vseh sestavin*

 

Poglejte varnostne ukrepe na njihovi spletni strani. Izvajali jih bomo tudi sami ob lastni dostavi: ehrana.si/safety

 

DOSTAVA NA DOM Z LA CANTINA DOSTAVO

Pa ste le dočakali dostavo. Vrsto let smo bili deležni tega vprašanja. Naš odgovor vedno enak: 1. kvaliteta ni enaka, kot če gre krožnik iz kuhinje takoj na mizo in 2. naše kuhinje dodatne obremenitve ne zmorejo.

Sedaj vam omogočamo lastno dostavo. Prosimo za potrpežljivost. Potrudili se bomo po najboljših močeh. Hrano naročite na 02 614 5 614. Dostavljamo le do vhoda stavbe – poglejte si varnostne ukrepe na: ehrana.si/safety Dostavljali bomo v primeru naročila nad 25 eur v kolikor NE morete naročiti storitev e-hrane. Naša dostava je brezplačna.

 

*PONUDBA

Ponudba se prilagajala zalogam in možnostim varne nabave. V ponudbi so pizze, bruschette, solate in testenine (tudi polnjene testenine in njoki). V ponudbi ni lazanj in sladic, torej samo sproti sveže pripravljene jedi. Na spletni strani http://la-cantina.si/seznam-strani/jedilni-list/ najdete celotno ponudbo jedi s cenami brez embalaže. V kolikor bi zaloga določene surovine pošla, vas ob naročilu obvestimo in skupaj najdemo primerno zamenjavo. Na spletni strani ehrana.si ponudbo ažurno prilagajamo.

 

BREZSTIČNI PREVZEM HRANE V RESTAVRACIJI – NI DOVOLJEN

Prevzem hrane na brezstični način v restavraciji NI DOVOLJEN, zato vas prosimo, da k nam ne prihajate. Več na: https://bit.ly/3d8hwga

 

DOSTAVA NA DOM - VARNOSTNI UKREPI

Poglejte si varnostne ukrepe na spletni strani ehrana.si/safety

Izvajali jih bomo tudi sami ob lastni dostavi.

Prosimo za dosleno upoštevanje navodil, hvaležni vam bomo.

 

Spremljajte nas na Facebook-u in Instagramu

 

Ostanite zdravi in lep pozdrav,
La Cantina Team